Nieuwsbrief GHZ kleding juli 2010

GroothandelZeker vormt inmiddels een uitzonderlijke organisatie binnen de kleding groothandel.
Modebanner-paars_news_detail


Dé risico oplossing voor de groothandel!

 
GroothandelZeker vormt inmiddels een uitzonderlijke organisatie binnen de kleding groothandel. Door haar sterke kennis van de specifiekheden van de kleding groothandels en de afgeleide business worden de beste risicobeheersing oplossingen geboden. Of het nu gaat om een strakke en snelle incasso van debiteuren of het op de juiste manier afgrendelen van alle risico's die verbonden zijn met externe transporten. 

Betaalversneller helpt bij een sneller incasso
Zeker in deze tijden is het van groot belang dat de uitstaande debiteursaldi correct en adequaat ingelost worden. GroothandelZeker heeft daarvoor een aantrekkelijk hulpmiddel op haar site geplaatst De betaalversneller en ervaar de voordelen en tips van deze tool. Zorg ervoor dat de debiteuren bewaking optimaal verloopt en vraag anders eens naar de adviezen van De Witte. Tien tegen een dat u sneller uw geld binnen heeft.


Weer een voorbeeld
We komen het zo vaak tegen. De kleding voorraad, voor korte perioden opgeslagen ergens in een warehouse (eigen of bij derden) en dan blijkt de elektrische installatie niet afdoende. Het lijkt ver weg, maar een oververhit stopcontact kan, zeker in een kledingomgeving voor veel ellende zorgen. De adequate scans van GroothandelZeker voorkomen dit soort risico's. Voorkomen van een brand kan u veel ellende besparen. Neem de proef op de som en bel met GroothandelZeker.

Nog even..
Als u geluk heeft dan loopt uw verzekeringpolis slechts een jaar en kunt u dan bekijken of u nog wel goed verzekerd bent. Als u pech hebt heeft u een polis met een looptijd van 5 jaar. In beide gevallen is uw vervaldatum een hele belangrijke. Vandaar even de aandacht ervoor, want als u op tijd bent en via GroothandelZeker een vergelijkinganalyse maakt weet u zeker dat u de beste voorwaarden tegen een marktscherp tarief heeft. En we kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar bij GroothandelZeker betaalt u gegarandeerd minimaal 15% minder. Vraag even een vergelijking aan en u weet het. En als laatste tip: let op uw premievervaldatum.


Voor meer informatie over onze specialisten kunt u bellen met Simon de Witte 0528 299400 of even een mail sturen naar
smdewitte@witte.nl

Neem gerust contact op en ervaar de vele voordelen in zowel voorwaarden als scherpe premie voor uw groothandel.

bron: GroothandelZeker
auteur: Simon de Witte
« Terug naar het nieuwsoverzicht
Ik zoek informatie