De Hypotheekshop adviesorganisatie van het jaar en beste financiële dienstverlener.

Gouden-schild2011_news_detail
Financiele dienstverleningsbranche beloont voortrekkersrol met Gouden Schild

Huizen, 23 september 2011 – De Hypotheekshop heeft donderdagavond in de Amsterdam Convention Factory de twee meest gewilde prijzen uit de verzekeringsbranche gewonnen. De Hypotheekshop werd door de vakbroeders verkozen tot ‘Adviesorganisatie van het Jaar’ en ‘Beste Financiële Dienstverlener’. Ron Bavelaar, algemeen directeur van De Hypotheekshop, nam de prijzen in ontvangst.

De vakjury is vol lof over de manier waarop De Hypotheekshop verantwoordelijkheid heeft genomen om de belangen van de consument echt centraal te stellen. Hiermee vervult de organisatie een voorbeeldfunctie voor de gehele financiële branche.

Waardering

Ron Bavelaar: ‘We zijn ontzettend trots dat wij deze fel begeerde prijzen hebben gewonnen. Vooral omdat de uitslag van het consumentenonderzoek, dat een belangrijk criterium was, uitwees dat ook onze klanten de koers en de kwaliteit van onze organisatie bevestigen en waarderen. Maar bovenal ben ik trots op onze hypotheekadviseurs die het klantbelang boven hun eigen belang stellen. En er voor zorgen dat onze klanten echt onafhankelijk advies krijgen. Door als eerste grote hypotheek adviesketen gegarandeerd zonder provisie te werken en geldverstrekkers te motiveren om met echte netto producten te komen die voor consumenten goedkoper zijn. Tegelijkertijd is er hard gewerkt aan het adviesrapport zodat dit niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook voor consumenten begrijpelijke is. Een waardering vanuit de branche is een mooi steuntje in de rug. Wij voelen ons hierdoor gesterkt dat wij op de goede weg zitten. Maar het belangrijkst is toch de waardering van de consument

bron: http://www.hypotheekshop.nl/de-hypotheekshop/actueel/nieuws/winnaar-gouden-schilden-2011
« Terug naar het nieuwsoverzicht
Ik zoek informatie