Actie ‘LEVENSVERZEKERING ONDER DE LOEP’ is gestart

Heb ik ook een levensverzekering? Hoeveel betaal ik eigenlijk voor mijn levensverzekering? En wat heb ik verzekerd? Wat is eigenlijk een levensverzekering? Wat heb ik aan een levensverzekering, ik kan mijn begrafenis zo ook wel betalen!?

Of kan ik dan goedkoper?

  Deze vragen borrelen misschien bij u op als u denkt aan een levensverzekering, of misschien interesseert u zich hier niet voor. In ieder geval geven deze vragen niet bepaald weer dat alles duidelijk is. Want weet u wat uw partner krijgt als u komt te overlijden? En hoeveel heeft hij of zij nodig na uw overlijden?

Levensverzekeringen zijn er in diverse soorten en maten. Maar er is één eigenschap die in elke vorm terugkomt. Namelijk dat de uitkering afhankelijk is van het leven van een persoon. Een levensverzekering is bijvoorbeeld een uitvaartverzekering (loopt levenslang) of een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering (loopt tijdelijk). Met deze actie willen wij u helpen om uw levensverzekeringen onder de loep te houden.


Uitvaartverzekering

Velen van ons hebben ergens in een oude doos de polisbladen van de uitvaartverzekeringen. Deze polisbladen zijn vaak meegegeven door ouders. Er is dan een keer € 227,-- verzekerd of een enkeling heeft € 454,-- verzekerd. En dan te bedenken dat een gemiddelde uitvaart in Nederland in 2010 zo’n € 9.000,-- heeft gekost! Zou u ook eens willen weten wat uw uitvaart kost? Bij Monuta kunt u uw uitvaart ontwerpen.

Wij bekijken graag hoeveel ú heeft verzekerd voor uw uitvaart. En als het nodig is bekijken we ook wat de kosten zijn om uw huidige verzekeringen aan te vullen.

Overlijdensrisicoverzekering
Wilt u uw hypotheek gedeeltelijk inlossen bij uw overlijden? Hiervoor kan de tijdelijke overlijdensrisicoverzekering worden gebruikt. Maar deze verzekering kan ook los afgesloten worden. Met het geld dat vrijkomt na overlijden kan bijvoorbeeld een oppas worden geregeld voor de kinderen. De tijdelijke overlijdensrisicoverzekering is dus erg belangrijk!
De afgelopen tijd zijn de premies voor tijdelijke overlijdensrisicoverzekeringen bij veel verzekeraars sterk gedaald. Dit komt door onderlinge concurrentie maar ook doordat meer mensen steeds ouder worden.

Wanneer u een overlijdensrisicoverzekering heeft die is afgesloten vanaf 2002 tot 2009 dan kan het erg lonen deze eens door ons kosteloos te laten nakijken. Wij zullen dan controleren of de premie goedkoper kan. Uiteraard tegen dezelfde voorwaarden! Dit kan een besparing opleveren tot soms wel 41%!

Wat moet ik doen?
Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met mij op! Mijn telefoonnummer is (0528) 29 94 62.Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: vries@witte.nl.

Met vriendelijke groet,

Daan de Vries

auteur: Daan de Vries
« Terug naar het nieuwsoverzicht
Ik zoek informatie