Wie zijn we?

Wij zijn De Witte Assurantiën, de grootste onafhankelijke tussenpersoon voor verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Noord-Nederland.

Van oudsher zijn we gespecialiseerd in verzekeringen voor mobiliteit en recreatie. Maar door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een veelzijdige financieel dienstverlener met maar één missie: het bieden van gemak en zekerheid aan onze klanten.

De Witte in vogelvlucht

Onze historie gaat terug tot 1945. In dat jaar begon De Witte Assurantiën als eenmanszaak in Hoogeveen. Inmiddels zijn we bijna 70 jaar verder. In die tijd zijn we gegroeid van een kleine eenmanszaak tot een grote professionele organisatie. Dagelijks werken ruim zeventig vakbekwame adviseurs voor onze klanten. Maar ondanks deze professionalisering en groei zijn we nooit onze 'roots' uit het oog verloren. Ook is De Witte nog steeds een familiebedrijf.

De Witte anno nu

Wilt u goed verzekerd zijn? Een transparant en eerlijk hypotheekadvies? Of wellicht een verhelderend advies over uw financiële toekomst? Bij De Witte Assurantiën zit u goed. Wij zijn voortdurend opzoek naar de grenzen van onze dienstverlening. En het liefst gaan we daar overheen om u nog beter van dienst te zijn. Eén van onze jongste productinnovaties - privé compleet - is daar een mooi voorbeeld van.

De meeste van onze klanten wonen in Groningen, Drenthe en Overijssel. In deze regio zijn we de grootste onafhankelijke tussenpersoon. Onafhankelijk betekent dat we volledig vrij en naar eigen professioneel inzicht kunnen handelen: we hebben geen verplichtingen aan verzekeraars en banken. Sommige van onze verzekeringsproducten zijn zo specialistisch dat klanten uit heel Nederland ons weten te vinden.

Tegenwoordig werken we niet alleen meer uit Hoogeveen. Ook in Assen hebben we een vestiging, zo kunnen we u nog beter van dienst zijn. En hoe we dat doen? Lees hier wat wij belangrijk vinden in onze dienstverlening aan u.

 

Welkom bij De Witte Assurantiën! Onze adviseurs staan voor u klaar.

Ik zoek informatie