Over onsMet meer dan 70 medewerkers is De Witte Assurantiën het grootste intermediair van verzekeringen in Noord-Nederland. Van oudsher is De Witte gespecialiseerd in verzekeringen voor mobiliteit en recreatie, maar ook op het gebied van zakelijke verzekeringen heeft De Witte een naam op te houden.

Door de jaren heen groeide De Witte uit tot een veelzijdige dienstverlener met als missie het bieden van gemak en zekerheid aan zijn klanten. De meeste daarvan wonen in het noordoosten van het land, maar voor sommige van de (eigen) producten weten klanten uit het hele land De Witte te vinden.

De Witte Assurantiën hecht veel waarde aan zijn onafhankelijkheid. Onafhankelijk zijn betekent volledig vrij zijn en naar eigen professioneel inzicht kunnen handelen. Uiteindelijk werkt die onafhankelijkheid in het voordeel van de klant.

Want bij De Witte Assurantiën blijft de keuze voor verzekering of hypotheek niet beperkt tot het aanbod van één enkele dienstverlener. De Witte doet zaken met meer dan 90 verzekeraars en beschikt over 14 volmachten. Tegelijk is men bij De Witte aan geen enkele bank of verzekeraar iets verplicht.
 

   Meer weten? Ga verder naar:

  Onze kernwaarden             Onze kerngegevens             Onze samenwerkingspartners