Reis- en annuleringsverzekering

De Witte Assurantiën wil u te allen tijde graag adviseren over de verzekeringen die u wel of niet moet afsluiten, maar soms is haast geboden. Bijvoorbeeld als u binnenkort op reis gaat...


Kortlopende reisverzekering

Gaat u niet heel zo vaak weg? En bent u dan ook nooit langer dan twee weken van huis? Dan is het verstandig om een kortlopende reisverzekering te hebben. Die kunt u hier online afsluiten.

Gaat u vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan is het voordeliger om een doorlopende reisverzekering te nemen. Uw adviseur van De Witte Assurantiën legt u graag uit wat in uw geval de meest passende verzekeringsoplossing is.


Aflopende annuleringsverzekering

Behalve een kortlopende reisverzekering kunt u ook een zogeheten aflopende annuleringsverzekering afsluiten. Deze verzekering biedt dekking ingeval een reis door een onvoorziene omstandigheid moet worden afgebroken. De verzekering keert ook uit als u tijdens uw vakantie het verblijf moet afbreken. De aflopende annuleringsverzekering kunt u hier online afsluiten.


Waar u aan moet denken
  • Bewaar altijd een bewijs van de boeking van de vakantie, de facturen van medische zorg en bonnetjes van nieuwe aankopen..

  • Ga tijdens uw vakantie net zo zorgvuldig met uw spullen om als thuis. Laat bijvoorbeeld geen spullen zichtbaar achter in de auto.