Automotive

Garageverzekering

Met een Garagepolis van De Witte Assurantiën dekt u vrijwel alle risico’s af die je als garagebedrijf kunt lopen. De Garagepolis van De Witte biedt een aantal unieke zekerheden ten opzichte van soortgelijke verzekeringen:

 • Uitgebreide transportdekking
  Bij schade veroorzaakt tijdens transport  is uw vervoerder slechts beperkt aansprakelijk. De Garagepolis van De Witte biedt echter zelf een uitgebreide transportdekking en dus wordt de schade toch vergoed.
 • Altijd voor het juiste bedrag verzekerd
  Uw handelsvoorraad is standaard verzekerd tot een miljoen euro. Toch liever een ander bedrag? Met onze garagepolis is de  keuze aan u en dus betaalt u nooit te veel.
 • ‘Onbeperkt beperkt casco’
  Naast de cascodekking voor auto’s, motoren en campers tot 10 jaar zijn ook alle voertuigen ouder dan 10 jaar beperkt casco meeverzekerd. Zelfs als een auto 30 jaar of ouder is.
 • De ‘vergeetdekking’
  Vergeten om een kenteken aan te melden? Met onze garagepolis is het voertuig toch verzekerd.
 • Nooit onderverzekerd
  Een auto, motor of camper is nooit onderverzekerd, want de dekking van onze Garagepolis is ongelimiteerd.
 • Behoud van no claim-korting bij ruitbreuken
  Ruitschades aan de eigen motorrijtuigen gaan niet ten koste van uw no claim-korting. Een sterretje of breuk blijft dus zonder gevolgen.
 • Dagelijks aan- en afmelden
  Gemak dient de mens en daarom kunt u online elke dag een auto, motor of camper aan- of afmelden.   


Wagenparken

Op het gebied van wagenparken werkt De Witte samen met meerdere verzekeraars. Niet voor niets, want elke verzekeraar heeft zijn eigen specialismen en is goed in het afdekken van de risico’s van bepaalde delen van de markt.

Door rekening te houden met uw wensen én door goed te kijken naar de samenstelling en de omvang van uw wagenpark kunnen wij exact bepalen welke verzekeraar de oplossing biedt die het beste aansluit op uw specifieke verzekeringsbehoeftes.

Meer weten? Neem dan contact op met onze specialist Automotive, Bert Kruit.
U kunt hem bereiken op (06) 46 11 49 19, of hem een e-mail sturen: kruit@witte.nl