Autoverzekering

Hoe alert u ook bent in het verkeer, u kunt altijd betrokken raken bij een verkeersongeval. Dan wilt u niet alleen een vlotte afhandeling van de schade, maar ook een goede nazorg en professionele hulp bij geschillen. Bij ons bent u dan aan het goede adres. Naast uitstekende autoverzekeringen beschikt De Witte Assurantiën over een alarmcentrale die dag en nacht voor u klaarstaat.

 

Verzekeringen voor inzittenden

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn niet alle inzittenden altijd meeverzekerd via uw autoverzekering. Aanvullende dekkingen regelen we voor u via de schade-inzittendenverzekering of de ongevallen-inzittendenverzekering.


De schadeverzekering voor inzittenden vergoedt alle kosten van aantoonbare schade (voor bestuurder en passagier) tot het maximum bedrag dat is afgesproken. De ongevallenverzekering voor inzittenden geeft recht op een uitkering als de bestuurder of passagiers ten gevolge van een verkeersongeval komt te overlijden of blijvend invalide wordt.
 

Rechtsbijstand voor verkeersdeelnemers

Verkeersongevallen hebben vaak een lange nasleep. Een verkeersrechtsbijstandverzekering biedt dan uitkomst. U krijgt dan professionele juridische hulp. Alle juridische geschillen die voortkomen uit uw deelname aan het verkeer zijn verzekerd, zelfs als u niet met een auto op pad bent.


De verkeersrechtsbijstandverzekering biedt dekking voor uw deelname aan het verkeer in een auto, op de motor, op de (brom)fiets of scoooter en als voetganger. Het is ook mogelijk om de rechtsbijstand per object te verzekeren (bijvoorbeeld alleen voor de auto), maar de dekking is dan beperkter.


Waar u aan moet denken
Met ons totaalpakket De Witte Privé Compleet ervaart u pas echt het gemak van De Witte Assurantiën: jaarlijks doen we u een nieuw voorstel voor uw autoverzekering. Zo krijgt u elk jaar het beste advies.