Camperverzekering

Wat is er nog leuker dan er op uit te trekken met de camper?  De wijde wereld in en wel zien waar je terecht komt. Wat u ook van plan bent te gaan doen, om te gaan en staan waar je wilt hebt u een verzekering nodig die daarbij past. Een verzekering die geen beperkingen oplegt aan de duur van uw verblijf of het aantal kilometers dat u rijdt. De camperverzekering van De Witte geeft u die vrijheid.

Onze camperverzekering biedt standaard al een ruime dekking tegen een bescheiden premie. Zo is pechhulp in het buitenland kosteloos. En met een volledig casco dekking is de inventaris van uw camper meeverzekerd tot  €2.000. Ook diefstal van de autosleutels is standaard gedekt en evenmin hoeft u zich zorgen te maken over uw mobiele navigatieapparatuur. Want ook die dekken we.

Met een volledig cascoverzekering krijgt u bovendien in het eerste jaar nadat u de camper heeft gekocht bij totaal verlies of diefstal de volledige waarde van uw camper terug. Een geruststellende gedachte. En voor nog meer zekerheid kunt u de camperverzekering uitbreiden met een aantal losse modules:
 

Nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling

Voor een camper betaalt u al gauw een flink bedrag. En dan is het prettig dat u bij totaal verlies of diefstal zeker weet dat u het aankoopbedrag terug krijgt. Bij De Witte is dat standaard 1 jaar, maar het is ook mogelijk om die termijn uit te breiden naar 3 of zelfs 5 jaar, nadat u de camper heeft gekocht. Na die periode geldt er een gunstige afschrijvingsregeling.
 

Accessoiresdekking

Met een accessoiresdekking beschermt u uw bonus-maluskorting als u schade heeft aan een accessoire. Deze verzekering kent geen eigen risico en geldt voor alle accessoires die niet af-fabriek gemonteerd zijn. Voorbeelden hiervan zijn: luifel, schotel, fietsendrager en achteruitrijcamera.
 

Schade Inzittendenverzekering

Een schadeverzekering inzittenden vergoedt bij letsel de schade die de bestuurder en eventuele inzittenden werkelijk hebben. Ook daarbij is het niet belangrijk wie het ongeval veroorzaakt heeft. Deze verzekering dekt ook de schade aan bagage.
 

No-claimbeschermer

Met de no-claim beschermer mag u één schade per verzekeringsjaar claimen, zonder terugval in uw bonus-maluskorting. Wel worden uw schadevrije jaren aangepast.


Alle voordelen op een rij:
  • Nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling voor (naar keuze) 1, 3 of 5 jaar
  • Scherpe premies voor zowel nieuwe als gebruikte campers
  • Uitleen of verhuur van de camper aan familie of vrienden is toegestaan (na overleg met adviseur)
  • Bij een volledig casco dekking is de inventaris gratis meeverzekerd tot € 2.000
  • Unieke regeling voor in Duitsland gekochte campers
  • Op accessoiresdekking geen eigen risico en geen terugval bij schade
  • Geen beperkingen in kilometers of verblijfsduur