Horeca

De Witte Assurantiën beschikt over een aantal horecaspecialisten. Zij zijn zelf afkomstig uit de horecabranche en kennen daardoor alle ins en outs in deze branche. We onderhouden intensieve contacten met verzekeringsmaatschappijen die actief zijn in deze branche en hebben veelvuldig overleg met horecabedrijfsadviseurs. Dat heeft geresulteerd in een speciaal verzekeringspakket voor horeca-ondernemers.

Totaalpakket
In De Witte Horeca Compleet zijn alle zakelijke schadeverzekeringen samengebracht in één totaalpakket. Maar ook hier geldt: er is geen standaardrecept. Het maken van een  risicoanalyse en het goed in kaart brengen van welke risico’s u loopt en welke u nu juist niet wilt of kunt lopen is het fundament van uw te treffen voorzieningen.

Deskundig en snel
De Witte Assurantiën biedt een zeer breed en compleet pakket voor horeca-ondernemingen. Met een deskundige en vooral snelle schadeafhandeling. Bedrijfsstilstand kan immers het einde van uw onderneming betekenen. Niet alleen directe schade is verzekerd, maar ook misgelopen inkomsten, reconstructiekosten en noodvoorzieningen behoren tot de mogelijkheden.

Meer dan alleen schade
Met het De Witte Horeca Compleet pakket zorgt u dat schade geen gevaar vormt voor de continuïteit van uw bedrijf. Daarnaast is het belangrijk om stil te staan bij de risico’s die u óók loopt, maar die níet vallen binnen het schadeverzekeringspakket voor de horeca. U kunt bijvoorbeeld ziek worden. Het is dan goed om te weten dat De Witte ook verzekeringen heeft op andere gebieden, zoals zorg en inkomen.

Meer weten? Neem dan contact op met onze Horeca-specialist Klaas Ligthart.
U kunt hem bereiken op (06) 50 25 17 44, of hem een e-mail sturen: ligthart@witte.nl