Kernwaarden

Het zal u niet ontgaan zijn: financiële dienstverleners zijn de afgelopen jaren veelvuldig in de media geweest. En helaas niet altijd op een positieve manier. Vaak is dat terecht, maar in sommige gevallen worden er wel eens wat overhaaste conclusies getrokken. Dat heeft tot gevolg dat verzekeraars en banken met argwaan worden bekeken.


Transparantie

Wij van De Witte Assurantiën vinden dat financiële dienstverleners úw belang moeten dienen. Natuurlijk, wij moeten ook geld verdienen, anders kunnen we niet bestaan. Maar dat geld verdienen moet wel op een eerlijke manier gebeuren. Dát is waar wij voor staan. U ziet dat terug in onze transparante manier van communiceren. Wij vertellen wat er van uw premie wordt betaald, hoe het met onze provisie zit en leggen haarfijn uit wat de financiële risico's van bepaalde producten zijn. Wij zien dat als een zorgplicht.


Onafhankelijkheid

Wij zijn er van overtuigd dat onze onafhankelijkheid daar onmisbaar voor is. Natuurlijk kunt u ook bij uw huisbank naar buiten wandelen met een goede verzekering of hypotheek. Maar misschien past een hypotheek van een andere bank toch beter bij u. Een bank zal u echter niet een hypotheek van een concurrent verkopen. Wij beperken ons niet tot het aanbod van één dienstverlener. Wij doen zaken met meer dan 90 verzekeraars en beschikken over 14 volmachten. Tegelijk zijn we niemand iets verplicht. Ja, alleen aan u hebben we een verplichting.