Tips van uw adviseur

De Witte Assurantiën verder met Brabantse Veldsink Groep

De Witte Assurantiën en Cascade Assuradeuren, met kantoren in Hoogeveen en Assen, hebben de intentie om met ingang van 1 januari 2019 samen te gaan met de Veldsink Groep uit het Brabantse Nuenen.  De samenwerking zal geen veranderingen tot gevolg hebben voor de wijze waarop de contacten verlopen met de klanten van De Witte. 
Veldsink Groep
Tot de Veldsink Groep behoren onder meer de serviceproviders VCN, VCN United Capital en De Financiële Makelaar, alsmede de Veldsink Adviesgroep en NBG. Deze bedrijfsonderdelen tezamen hebben 800 medewerkers en een omzet van € 75 miljoen.
Alles blijft bij het oude
Directeuren Anton Kip en Don Raven verwachten veel van de samenwerking:  “Wij zijn een begrip in Drenthe en met name in Hoogeveen en omgeving. Daarom verandert er ook niet zoveel voor de klant. De mensen en de kantoren blijven gewoon waar ze zijn, iedereen blijft dezelfde aanspreekpunten houden.” 
Sneller, efficiënter, concurrerender
“Door de grote inkoopkracht van Veldsink krijgen we nu wel de beschikking over een veel concurrerender aanbod van verzekeringen. Bovendien zal De Witte, geholpen door de uitstekende automatisering van Veldsink, in staat zijn om klanten voortaan ook sneller en efficiënter te bedienen.” 
Culturen en competenties
Uit de gesprekken met Veldsink is gebleken dat zowel de bedrijfsculturen als de competenties van beide, van oorsprong familiebedrijven uitstekend op elkaar aansluiten. Belangrijkste verschil is dat Veldsink groter is en landelijk werkt. De relaties van De Witte en Cascade bevinden zich met name in het noorden en oosten van het land.