Werkwijze

Als ondernemer loopt u dagelijks allerlei soorten risico’s. Sommige zijn te overzien, maar andere kunnen desastreus uitpakken. Wist  u bijvoorbeeld dat 50% van alle bedrijven binnen een jaar failliet gaat na een grote brand? Het leven zit vol onzekerheden.

Bij De Witte Assurantiën realiseren we ons dat als geen ander. Dat ziet u terug in onze werkwijze. Want wij voorzien u niet alleen van de juiste verzekeringen, maar begeleiden u ook op het gebied van risicobeheer. Daarom brengen wij altijd eerst uw situatie in kaart.
Door uitgebreid met u te praten, het bedrijf goed te bekijken en grondig te onderzoeken welke gevaren u zoal loopt komen we tot een gedegen risicoanalyse. Uiteraard brengen we daarbij ook onze kennis van uw branche in en houden we rekening met de actuele marktontwikkelingen.

Het resultaat van dit alles is een gedetailleerd advies over hoe u uw risico’s zo goed mogelijk beheersbaar kunt maken. Met als uiteindelijk doel de continuïteit van uw bedrijfsvoering zeker te stellen. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst.